INVITACIÓ A LA MÚSICA

 

LIVE MUSIC NOW

Desplegament a Catalunya i a tot l’estat espanyol, del Programa internacional LIVE MUSIC NOW, creat per Sir Yehudi Menuhin. Convocatòries i selecció dels joves talents de la música clàssica amb un jurat internacional presidit per Victòria de los Àngeles.

 

INVITACIÓ A LA MÚSICA

Programació, coordinació, gestió i producció de diversos projectes per apropar la música als centres penitenciaris, hospitals, residencies, escoles, instituts, biblioteques, escoles d’adults, casals de cultura i ateneus, conservatoris, esglésies, teatres i centres cívics de tot Catalunya i de tot l’estat espanyol.

Més de 3.000 concerts en 24 anys.

 

MÚSICA ÍNTIMA

Programació de temporades de música clàssica i popular, en format de cambra, de caràcter divulgatiu a diverses regions de l’estat (Espacios Culturales de Caja Madrid, Institución Príncipe de Viana a Navarra, Circuito Cultural Rioja del Govern de La Rioja, Circuit de Teatres del País València, així com a molts municipis de Catalunya, a través de la ODA)

 

AUDICIONS ESCOLARS

Programa d’audicions escolars, pioner, amb una producció pensada per als alumnes de diverses edats, amb presentació de músics, instruments, obres i estils que és acollida amb molt d’èxit per part del  mestres i alumnes.

 

GUIES DE CONCERT

Com a continuació dels cicles de concerts que s’ofereixen a les escoles, s’editen guies de concerts per a facilitar el treball pedagògic a l’entorn d’un recurs tan preuat com són les audicions escolars de música en viu, tan les que es fan en els propis centres educatius com aquells que es duen a terme en auditoris i sales d’espectacles.

 

CONCERT DOBLE

Una fórmula original de FUSIC per aprofitar al màxim els recursos artístics, tècnics, humans i econòmics. A la tarda concert per a la tercera edat o per a escolars. A la nit concert per al públic en general. Ideal per a molts pobles.