SERVEIS PER A LA CULTURA

 

UN PASSEIG PER LA FESTA

Organització, producció i promoció de la Fira d’Estris de Festa en el marc de la Fira d’Espectacles d’Arrel Tradicional de Manresa. Empreses, tallers, botigues i entitats especialitzades en productes i serveis en l’àmbit festiu.

 

FITESC

Creació i gestió d’una fira virtual per a la fitxa tècnica de l’espectacle en viu. Producció executiva d’un catàleg a la xarxa de recursos tècnics i professionals per a la producció d’espectacles creats per col•lectius i persones individuals no professionals.

 

BULEVART – 2001-2008-

Creació de la primera plataforma de serveis per a les arts escèniques no professionals. Gestió i coordinació del programa per la promoció i difusió de la Creació Artística no professional.

Encàrrec de la Diputació de Barcelona, Àrea de Cultura.

 

FIRA D’ESTRIS DE FESTA

Producció de diverses fires d’artesans en el context de les festes populars i d’altrs programes d’activitats per a pobles petits.

 

VIA RUBRICATUS -2007 – 2008-

Gestió i coordinació del projecte d’intervenció artística a càrrec de l’escultor Jordi Rocosa, seguint el curs del riu Llobregat des de les seves fonts fins a la mar mediterrània. Escultures, fotografies, enregistraments i audiovisuals per sentir de ben aprop les veus d’aquest riu tan singular.

 

PLA D’ACCIÓ CULTURAL -1976-1994-

La concepció d’un model i una dinàmica específica per al Pla d’Acció Cultural de l’Associació del Personal de “la Caixa”. L’encert de la proposta ens va dur a responsabilitzar-nos de la seva implementació i gestió durant dinou anys: milers d’actes organitzats dintre el PAC. Centenars de municipis de totes les comarques catalanes i de les Illes Balears. Per milers es compten també les entitats culturals que hi col.laboraren. Centenars de grups de teatre, música, dansa i cant coral trobaren les seves oportunitats en aquest entorn.

 

VISITES GUIADES AL MUSEU ETNOLÒGIC

Gestió i coordinació de les visites guiades. Tallers al MEB per a públic en general. Suport a la creació d’una Associació d’Amics del MEB. Gestió de les reserves.

Realitzat per encàrrec de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona des de desembre 2003 fins a juny de 2011. Aquest servei ha finalitzat ja que el Museu Etnològic de Barcelona ha tancat les portes per tal de fer un nou projecte de museïtzació.