TALLERS PER A LA FESTA

 

52 festes als territoris de Barcelona, Tarragona i Lleida i 152 tallers. A tall d’exemple de bon funcionament malgrat les retallades, es pot veure el resum del 2012, el darrer any en el que ha estat vigent.

El programa TALLERS PER A LA FESTA, aquest darrer any s’ha dut a terme en un total de 18 municipis, repartits en tres demarcacions

Terres de Lleida (7)
Barcelona (7)
Camp de Tarragona (4)

Hi han intervingut més de 30 artistes professionals, treballant amb grups de participants, en disciplines tan diverses com el teatre, dansa, escenografia, música, circ, arts de carrer, escultura, perruqueria, maquillatge, vestuari, direcció d’actors, gastronomia, plàstica, fotografia i vídeo.

 Les activitats proposades, s’han fet amb gran èxit de participació en les convocatòries, tant pel que fa al nombre d’entitats  i de persones inscrites per fer els tallers artístics com pel públic en general que ha assistit als actes de presentació i festes populars treballades entre els creadors professionals i els participants. Tot plegat, es pot observar en el quadre següent:

 Veure quadre resum adjunt.

TALLERS PER A LA FESTA
MEMÒRIA DE PARTICIPACIÓ 2012

TAULATALLERS

Podeu consultar la web a: http://fusic.org/tallersperalafesta/