TROBADES D’ORQUESTRES

 

TROBADA D’ORQUESTRES A IGUALADA

Dintre un ambiciós PLA DIRECTOR DE MÚSICA dissenyat especialment per a la ciutat d’Igualada, hem fet realitat el primer festival adreçat a les orquestres de joves d’escoles de música i conservatoris de Catalunya. Els concerts i les sessions de treball orquestral sota la direcció de Guerassim Voronkov, un director rus especialista en orquestres de joves, que va fer un treball impecable amb els nois i noies.

 

ORQUESTRADES DE CATALUNYA -1995 – 2008-

Punt de trobada a Barcelona per a orquestres de joves d’arreu del món i aprenentatge de repertori simfònic contemporani adaptat a una gran orquestra de 240 joves internacionals que conclou amb una actuació conjunta. Un gran concert a santa Maria del Mar per a 2000 persones. Una oportunitat molt desitjable tan per assolir una bona formació musical com per a la resta dels aspectes educatius en l’etapa juvenil.

 

TROBADORIES -2006 – 2008-

Creació del Festival de Música Antiga a la ciutat de Berga i producció executiva d’un Punt de Trobada per a la Música Antiga al sud d’Europa, amb la participació de diverses formacions especialitzades en aquest tipus d’interpretació. Concerts, cursos i activitats de caire professional.