VIU EL PARC

.

VIU EL PARC -1992-2011-

Programa d’activitats culturals a la xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Programació i execució de tallers i activitats festives, als municipis del parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, al Parc del Montseny, als Parcs del Garraf-Olèrdola i Foix, al Parc del Montnegre i el Corredor, al Parc del Castell de Montesquiu, al Parc de la Serralada de Marina, al Parc de la Serralada Litoral i a l’Espai natural de les Guilleries-Savassona.

Programes escolars adreçats a milers d’alumnes dels municipis de la xarxa de parcs. Amb activitats a les aules i de descoberta dels espais naturals protegits.

 

CERCLE D’AMICS DELS PARCS NATURALS -1995-2011-

Entitat creada pel Servei de Parcs amb la finalitat de facilitar informació al conjunt de la societat, sobre la importància de la gestió dels recursos naturals informació i activitats relacionades amb els espais naturals protegits.

Gestió administrativa dels socis i simpatitzants del Cercle. Programació de conferències i activitats festives. Producció d’activitats de voluntariat. Confecció de butlletí trimestral, full informatiu trimestral i revista anual. 200 sortides nacionals i internacionals. 44 accions de voluntariat. 137 conferències. En total 4500 socis.

Adjudicació per concurs públic de la Diputació de Barcelona, des de 1995 fins el 2011 que ha finalitzat el programa.

 

 XARXA DELS AMICS DE LA MAR

Creació i gestió de la Xarxa d’Amics de la Mar del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona, un col·lectiu per posar en relació totes les persones amb un interès per la cultura i el patrimoni marítim. La XAM ofereix un programa d’activitats específiques al voltant del món marítim, a més d’altres beneficis exclusius que permeten al soci gaudir d’una relació més propera amb el Museu Marítim de Barcelona.

VIUELPARC2

TORNAR