FIRA DE MÚSICA AL CARRER DE VILA-SECAartsdecarrer
FUSIC, conjuntament amb el patronat de turisme de Vila-Seca, va organitzar 15 edicions de la Fira de Música al Carrer, referent a Catalunya de les músiques emergents i de la contratació de noves propostes.
Visualitza els totes les edicions, Canal Vídeo 1, Canal vídeo 2

 

ARTS DE CARRERartsdecarrer
Vint-i-dos  anys  fent  creació  artística  a  l’espai  públic centenars de gestors culturals de tot el món a Barcelonamilers d’artistes fent la ciutat més humana amb el seu artcentenars de milers de ciutadans participant de la creació.
mes…

 

culturapopLA FORMACIÓ ARTÍSTICA AMB LA CULTURA POPULAR
Vint-i-cinc anys formant noves generacions de festers creació i producció artístiques al servei del patrimoni festiu resolent qüestions tècniques i de seguretat creant models nous de cultura popular.
mes...

 

IINVITACIOMUSICANVITACA LA MÚSICA
Apropar la cultura a noves franges de la societat facilitar la professionalització als joves talents de la música organitzar concerts en llocs no habituals per a la música acústica més de trenta anys fomentant la cultura musical.
mes…

 

PRODUCCIONS ARTÍSTIQUES I TÈCNIQUES
mes…

 

TROBADES D’ORQUESTRES
mes..

 

VIUELPARCVIU EL PARC
Aquesta és una de les àrees que la Fundació Societat i Cultura ha gestionat amb més dedicació durant els darrers vint anys. L’objectiu més important d’aquest programa és la potenciació dels actius culturals propis de cada territori.
mes…

 

MEDIACIÓ COMUNITÀRIA
mes…

 

SERVEIS PER A LA CULTURA
mes…

 

TtallersfestaALLERS PER A LA FESTA
Disseny, producció i execució de Tallers. Disseny, producción i execució de festes de nova creació i/o recuperació de Festes a partir de les eines formatives dels tallers. Aquest és un dels PROGRAMES més potents que FUSIC ha creat i, per encàrrec del Departament de Cultura del govern de Catalunya, ha gestionat en  bona part durant els darrers anys.
mes…

 

CONVIVENCIA

PROGRAMA CONVIVENCIA
Des de l’any 2001 s’ha desenvolupat en diverses fases el Programa Convivència, sempre com un projecte de cooperació transfronterera, dintre l’Euroregió Pirineus Mediterrània i amb el suport de la Unió Europea a través dels Programes INTERREG suportats amb fons FEDER.
mes…